Resor hit och dit

15 Jun 2011

Imorgon bär det av..

Sverigeturnén börjar imorgon.

Date med min 3-åriga Sadie-Tallulah på fredag klockan 16:00.

Ingen annan än mormor får hämta henne hos dagmamman!

Vilken ära!

4 comments:

Christina said...

Hej Lena, hittade din blog via en annna blog. Kul!! Jag bor i Lewisberry, mellan York o Harrisburg, längs med 83:an N, en timme från Baltimore!
Du kanske jobbar på IKEA i Towson...? "Mitt" IKEA, ett besök står på programmet i dag! Måste ju ha sill till midsommar. Ha det så gott i Sverige!

lenapena said...

hej Christina
kul att du hittade mig.
Japp jag jobbar i White Marsh men inte på varuhuset utan på andra sidan I95. Just nu är jag i ett svinkallt Sverige.
Jag ska läsa din blogg och vem vet, en dag kanske det kan bli en fika på IKEA restaurangen.
Ha en bra midsommar.
Jag har hört att IKEA fått fnatt och tagit bort alla gamla hederliga matmärken och säljer nåt eget IKEA märke. Folk är som galna över det pga av sämre smak och produkter. Jag köper inte så ofta mat på IKEA så jag vet inte. Hoppas sillen funkar till ert midsommarbord trots allt..

lenapena said...

Christina,
hur hittar jag din blogg?

Christina said...

Hej Lena, någon egen blogg har jag inte, tyvärr. Men läser svenska "utlandsbloggar" gör jag dagligen! Visst är det tråkigt att IKEA plockar bort de svenska fabrikaten! Verkar inte så väl genomtänkt, men den här gången hittade jag både Kalles Kaviar, Abbas sill och Ahlgrens bilar.Jag tar gärna en fika på IKEA vid något tillfälle! Hoppas du får en fin midsommar, trots kylan. Här håller värmen i sig med ett o annat åskoväder emellanåt. Jag åker själv till Sverige nästa vecka, får nog packa varma kläder verkar det som....